Příští měsíc uvede studio Searchlight Pictures zbrusu nové romantické drama jménem The Greatest Hits, které se pochlubilo prvním oficiálním trailerem. Podívat se na něj můžete výše.

Říká se, že hudba nás dokáže přenést zpět v čase. Inu, pro hlavní hrdinku Harriet (Lucy Boynton) to bude platit také, ovšem tentokrát doslova. Když totiž začne poslouchat určité písně, jakási magická síla ji vrátí zpátky do minulosti, kdy byl ještě naživu její kluk (David Corenswet), jenž původně zemřel po autonehodě. Zdá se ale, že i tak minulost změnit nelze. Harriet často tráví čas tím, že znovu a znovu prožívá výjimečné chvíle se svou láskou. Když se ale jednoho začne sházet s novou známostí (Justin H. Min), Harriet se vydá na cestu, po které zkoumá fascinující spojení mezi hudbou a pamětí. A následně si začne pokládat otázku: Kdyby opravdu byla schopná změnit minulost, měla by to udělat? 

O scénář a režii se postaral Ned Benson, který například vytvořil filmovou trilogii Zmizení Eleanor Rigby z let 2013 a 2014.

Dále se ve snímku objeví herci jako Justin H. Min, Retta, Jackson Kelly, Rory Keane, Tom Yi, Austin Crute, Jenne Kang a Andie Ju.

U nás by mohla film nabídnout služba Disney+ od 12. 4. 2024.