Herec a filmař Robert Schwartzman, mladší bratr o něco známějšího Jasona Schwartzmana (Hunger Games: Balada o ptácích a hadech), ještě letos uvede své vcelku mile vyhlížející komediální drama jménem The Good Half. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává spisovatel Renn (Nick Jonas), který se vrací do rodného Clevelandu na pohřeb své milované matky poté, co se léta úspěšně vyhýbal interakcím se svou tvrdohlavou sestrou (Brittany Snow), nemotorným, ale dobrosrdečným tátou (Matt Walsh), a nedůvěryhodným nevlastním otcem (David Arquette). Ve městě pak naváže nový vztah s okouzlující cizinkou (Alexandra Shipp), díky které si uvědomí, že se konfliktům (jak vnitřním, tak i uvnitř rodiny) nemůže vyhýbat navždy. 

Robert Schwartzman už natočil komedie jako Jednorožec (2018) a Spor (2020). O scénář se postaral Brett Ryland (Do neznáma).

Dále se ve snímku objeví herci jako Elisabeth Shue, Nora Harriet Aossey, Mason Cufari, Ryan Bergara, Mimi Gianopulos, Steve Park a Grey Henson.

Snímek se ve vybraných zahraničních kinech objeví 23. 7. 2024, nedlouho poté by pak měl dorazit na VOD.