The God of High School je budoucí anime, které adaptuje webtoon od jihokorejského autora Yongje Parka. Příběh je prostý. Trojice studentů v nebezpečných turnajích reprezentuje svojí školu. To je v podstatě celé. Autor se přiznaně inspiroval anime kultem Dragon Ball. Jestli se animátorům podaří doručit alespoň podobný zážitek, máme se určitě na co těšit.

Přečtěte si také: Crunchyroll zveřejnil trailer na manhwa adaptaci God of High School

V posledním traileru můžeme vidět hrdiny, kteří jsou plni očekávání svého prvního zápasu. Video nám také v krátkosti nastíní motivace hlavních hrdinů. Jin chce v soubojích předvést co dokáže, Han na druhou stranu potřebuje prostředky na vyléčení kamaráda, Yoo hledá muže, kterému by předala svojí techniku. Rychle se však přesuneme k tomu co je opravdu důležité - k soubojům. Od těch bychom v anime prý neměli příliš odbíhat podobně, jako tomu je u seriálů Kengan Ashura a Baki.

Souboje rozhodně nejsou statické a postavy nám za zvuků elektronické hudby předvádí opravdu zábavné kreace. Každá postava má svůj specifický bojový styl a vypadá to, že se bude na co dívat. I fanoušci jsou z traileru nadšení a je tu možnost, že by se mohlo jednat o jedno z výraznějších anime sezóny.

Seriál odstartuje 6. července na streamovácí platformě Crunchyroll. Nevím jak vy, ale já už mám dávno anime přidané na svém watchlistu.