Studio Lionsgate na úplném konci měsíce uvede zbrusu nový snímek jménem The Duel, který natočili scenáristé letošní romantické komedie Povýšení. Na světě už máme oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Příběh se zaměří na Woodyho (Callan McAuliffe) a Colina (Dylan Sprouse), dva nejlepší kamarády, jejichž přátelství půjde brzy hezky rychle do kytek. Woody totiž zjistí, že jeho přítelkyně ho s Colinem podvedla. A rázem mu dojde, že žádná moderní forma pomsty ho nemůže dostatečně uspokojit. Rozhodne se proto Colina vyzvat na gentlemanský duel na život a na smrt. V rámci příprav se tak ještě spolu se dvěma svými kámoši vydají za hranice do tajemného a velkého panství. Jak se ale onen osudný den duelu přibližuje, pouta v jejich vztahu budou vystavována zkoušce do té doby, dokud už nebude možné z této gentlemanské výzvy vycouvat. 

O scénář a režii se postarali výše zmínění scenáristé Justin Matthews a Luke Spencer Roberts, pro oba tvůrce se bude jednat o celovečerní režijní debut.

Dále se ve snímku ukážou herci jako Denny Love, Hart Denton, María Gabriela de Faría, Rachel Matthews, Christian McGaffney, Ronald Guttman, Patrick Warburton a další.

Snímek bude uveden na VOD 31. 7. 2024.