Fanoušci Johna Wicka, zbystřete! Přesně za tři týdny bude premiérovat první epizoda nadcházející minisérie The Continental, tudíž Amazon, který ji u nás uvede, se pochlubil svým vlastním trailerem. Podívat se na něj můžete výše.

Jak už dlouho víme, třídílná minisérie nás zavede zpět do hotelu Continental, zabijáckého útočiště Vysokého stolu, který ve filmové sérii vede Winston Scott. Tentokrát ale zavítáme do 70. let, tedy do doby, kdy mladý Winston byl teprve pouhým ,,návštěvníkem" Continentalu. Ten v té době vede mocný Cormac (Mel Gibson), který dá Winstonovi (Colin Woodell) důležitý úkol. Musí najít svého bratra Frankieho (Ben Robson), který Cormacovi ukradl jakousi drahocennou věc. Stále nevíme, o co přesně se jedná, ale evidentně to je něco, po čem prahne celý Vysoký stůl. Pokud Winston neuspěje, zaplatí za to životem. 

Nejnovější upoutávka nám každopádně ukáže, že Frankie rozhodně není žádným ořezávátkem, tudíž fanoušci gun fu snad nebudou ochuzeni. Dále nám trailer potvrdí, že Winston skutečně spojí síly se svým bratrem, aby to Cormacovi spočítali a převzali nad Continentalem vládu. To však nebude vůbec jednoduché, protože uvnitř hotelu přebývá celá řada zabijáků, kteří budou pro oba bratry samozřejmě představovat pořádnou výzvu.

Naštěstí se oběma bratrům dostane pomoci, a to v podobě Frankieho přítelkyně Yen (Nhung Kate) a sourozenců Lou (Jessica Allain) a Milese (Hubert Point-Du Jour). Samozřejmě nebude chybět ani mladý Charon (Ayomide Adegun), kterého se Winston bezpochyby pokusí přesvědčit, aby se přidal na jejich stranu. 

I přestože Continental pravděpodobně nebude mít v porovnání s filmovou sérií tak solidní akci, i tak by se mohlo ve výsledku jednat o slušnou a zábavnou podívanou, dosavadní trailery každopádně vůbec nevypadají špatně.

Minisérii si vzali pod palec Greg Coolidge (Jízda švárů), Kirk Ward (Ostrov) a Shawn Simmons (Wayne), kteří zároveň pracovali na scénáři.

První epizoda odstartuje na službě Amazon Prime Video 22. 9. 2023