S univerzem Johna Wicka jsme letos ještě neskončili. Stále se totiž můžeme těšit na prequelovou minisérii jménem The Continental, která nás zavede do stejnojmenného newyorského hotelu pro zabijáky Vysokého stolu během 70. let. Po opravdu dlouhém čekání nám Peacock konečně také nadělil plnohodnotný oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

A nebude lhát, vypadá to celkem dobře! Jak už dlouho víme, třídílná minisérie se tentokrát zaměří na mladší verzi Winstona Scotta (Colin Woodell), který ve filmové sérii byl jedním z největších spojenců Johna. Nejnovější trailer nám také poodhalí další informace o hlavním ději. Winston se setká s mocným vládcem zločineckého podsvětí a patrně i šéfem Continentalu jménem Cormac (Mel Gibson), který odhalí, že mu Winstonův bratr Frankie (Ben Robson) ukradl něco nesmírně důležitého. Od našeho hrdiny proto chce, aby svého bratra našel. Jinak budou oba pykat. 

Z traileru je ale evidentní, že Winston nehodlá svého bráchu zradit. Spíše to naopak vypadá, že se s ním spojí, aby mohli Cormaca porazit. Tím pádem ale budou muset zaútočit na Continental, kde se to jenom hemží elitními zabijáky. Oba bratři proto budou potřebovat mocné a schopné spojence, kteří by se s nimi vydali do bitvy. Mezi ně bude se vší pravděpodobností patřit jak Frankieho přítelkyně Yen (Nhung Kate), tak i sourozenci Lou (Jessica Allain) a Miles (Hubert Point-Du Jour).

A samozřejmě budou potřebovat zbraně. Hodně zbraní. Ano, jasná mrkačka na první Matrix. Poslední třetina traileru je vyloženě nabitá slušně vyhlížejícími akčními sekvencemi, ze kterých je jasné, že bitva o Continental nebude žádnou malou šarvátkou. A samozřejmě nám také trailer ukáže mladší verzi Charona (Ayomide Adegun), který se stane Winstonovým dobrým přítelem. Ještě ale uvidíme, jakou roli bude přesně v chystané příběhu hrát. 

Minisérii si vzali pod palec Greg Coolidge (Jízda švárů), Kirk Ward (Ostrov) a Shawn Simmons (Wayne), kteří zároveň pracovali na scénáři. Na výrobu dohlíželi i veteráni filmové série, to znamená režisér Chad Stahelski a scenáristé Chris Collins a Derek Kolstad. Trailer každopádně vypadá velice slušně, tak snad takové bude i výsledné dílo.

The Continental bude na stanici Peacock premiérovat 22. 9. 2023, u nás by se minisérie měla objevit na službě Amazon Prime Video.