Se zabijáckým světem Johna Wicka se letos ještě loučit nebudeme, Už za pár měsíců bude totiž na službě Peacock premiérovat prequel v podobě minisérie jménem The Continental, se kterou se vydáme do New Yorku 70. let. Jak už dlouho víme, příběh se zaměří jak na mladší verze Winstona Scotta (Colin Woodell) a jeho dobrého parťáka Charona (Ayomide Adegun), tak i na titulní řetězec hotelů, jenž má pod palcem mocná zabijácká organizace Vysoký stůl.

A nedávno jsme se dočkali řady zbrusu nových fotek s hlavními postavami příběhu, na které se můžete podívat níže. Kromě již zmíněného Woodella a Adeguna, kteří by se měli stát hlavními hrdiny, si také můžeme konečně pořádně prohlédnout i Mela Gibsona, jenž by měl ztvárnit zločineckého vládce jménem Cormac. Právě ten by měl mladého Winstona vyslat na misi, aby našel svého bratra Frankieho (Ben Robson), který je chladnokrevným zabijákem. Taktéž se zdá, že Charon bude v miniseriálu jeho věrným asistentem. Fotky ale odhalují další postavy. 

KD (Mishel Prada)

Postava pouze známá jako KD, kterou ztvární Mishel Prada (Riverdale), by měla být schopnou newyorskou policistkou, která má v úmyslu bojovat proti korupci uvnitř své jednotky. 

Mayhew (Jeremy Bob)

Mayhew v podání Jeremyho Boba (Vlk z Wall Street) bude dalším newyorským policistou, který by měl zároveň být i nadřízeným KD. 

Frankie (Ben Robson) a Yen (Nhung Kate)

Jak již bylo řečeno, Frankie bude starším bratrem Winstona, se kterým si rozhodně není radno zahrávat. Yen zas bude jeho žena, schopná bojovnice, která je schopná udělat cokoliv pro to, aby ochránila své blízké.

Lou (Jessica Allain) a Miles (Hubert Point-Du Jour)

Lou bude nejenom pašeračkou zbraní, ale i schopnou expertkou na bojová umění. Její bratr Miles zas má být tvrďáckým, loajálním a inteligentním veteránem z války ve Vietnamu. 

Děj se ale primárně zaměří na Winstona, který by měl začínat jako chytrý a mazaný businessman. Po jisté traumatické události, kvůli které začne čelit zákonu, začne pracovat jako obchodník v Londýně, ovšem následně ho kontaktuje výše zmíněný Cormac, jenž pro něj bude mít prácičku.

Minisérie by měla obsahovat jen tři epizody, které však budou mít celovečerní stopáž, každá z nich by měla mít kolem hodiny a půl. Údajně v nich nebude docházet k žádným skokům v čase, přičemž všechny by se měly odehrávat v New Yorku roku 1970.

Minisérii si vzali pod palec Greg Coolidge (Jízda švárů), Kirk Ward (Ostrov) a Shawn Simmons (Wayne), kteří zároveň pracovali na scénáři. Dobrou zprávou je, že na něm pracovali i lidé, kteří jsou zodpovědní za filmovou sérii, to znamená Chad Stahelski a scenáristé Chris Collins a Derek Kolstad.

Minisérie by měla na stanici Peacock premiérovat někdy během letošního září/septembra, u nás by se měla eventuálně objevit na službě Amazon Prime Video.