Po novém roce se dočkáme zbrusu nového akčního thrilleru jménem The Bricklayer, ve kterém se v hlavní roli představí Aaron Eckhart (Temný rytíř). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

CIA se potýká s mimořádně velkým problémem. Zlotřilý a zdánlivě nepolapitelný vrahoun začne postupně likvidovat zahraniční novináře, přičemž jejich smrt se posléze snaží svést na vládu. Agentura proto bude muset sáhnout po své nejúčinnější zbrani. Tou se stává muž jménem Vail (Eckhart), nejskvělejší a poněkud vzpurný CIA agent, který si však nyní užívá důchodu. Bude ale jediný, kdo bude moct zločince zastavit. A zároveň přijít na kloub mezinárodnímu spiknutí. 

O režii se postaral Renny Harlin, kterému vděčíme za druhý díl Smrtonosné pasti (1990), stejně tak i třeba za slavný thriller Cliffahanger (1993). Scénář zpracovali Matt Johnson a Hanna Weg.

Dále se ve snímku objeví herci jako Nina Dobrev, Clifton Collins Jr., Tim Blake Nelson, Ilfenesh Hadera, Oliver Trevena, Akis Sakellariou, Ori Pfeffer a Konstantin Adajev.

V amerických kinech by měl mít snímek premiéru 5. 1. 2024.