Slavný francouzský režisér Bertrand Bonello představuje svůj nejnovější titul, kterým se stane znepokojivě vyhlížející sci-fi drama jménem The Beast. V hlavní roli se nám ukáže Léa Seydoux (Není čas zemřít). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh nás zavede do blízké budoucnosti, přesněji do roku 2044, v němž umělá inteligence ovládá všechny aspekty moderní společnosti, v rámci čehož se lidské pocity a emoce stávají nežádanou věcí. Hlavní hrdinkou se stává mladá žena jménem Gabrielle Monnier (Seydoux), která se potýká s bolestí způsobenou románky z minulých životů. Aby se mohla svých emocí zbavit, bude muset očistit svou DNA, což může udělat jedině tím, že se do svých předešlých životů vrátí. V rámci toho se tak setká s několika různými inkarnacemi své velké lásky Louise (George MacKay). Hladce to ale probíhat samozřejmě nebude. Snímek bude vycházet z povídky od autora Henryho Jamese. 

Bertrand Bonello se postaral jak o scénář, tak i o režii, dále je zodpovědný za tituly jako Tiresia (2003), Nevěstinec (2011) a Saint Laurent (2014). Dále hrají Parker Henry, Dasha Nekrasova, Julia Faure a Guslagie Malanda.

V Francii snímek premiéroval již 7. 2. 2024, ve Spojených státech se zas objeví v dubnu. Doufejme tedy, že si eventuálně najde cestu i k nám.