Komiksové filmy v kinech i nadále dominují. A The Batman Matta Reevese je dalším z nich. V celosvětových pokladnách dosáhl Batman již téměř 506 milionů dolarů, čímž se stal čtvrtým nejvýdělečnějším filmem v éře pandemie. Hlavní podíl na tržbách mají kina severoamerická, kde film vydělal 258,3 milionu dolarů. Zbytek pochází z kin evropských. Na některých trzích se však film ještě ani nezačal promítat.

Film se umístil na prvních dvou příčkách žebříčků návštěvnosti za poslední dva víkendy, přičemž od premiérového víkendu do druhého týdne zaznamenal pouze 41% pokles. Na domácím trhu je aktuálně druhým nejvýdělečnějším filmem pandemické éry, pouze za masivním výkonem Spider-Mana: Bez domova.

Přečtěte si také: Die, My Love: Jennifer Lawrence a Robert Pattinson ve filmu o matce, která bojuje s psychózou

Můžeme jistě říct, že finanční úspěch odpovídá kvalitě filmu. V naší recenzi jsme Batmanovi udělili 10/10: „Návrat Batmana na filmová plátna snad nemohl dopadnout lépe. Nová podoba maskovaného strážce pořádku skvěle zachycuje temnou esenci komiksů, zároveň se však drží při zemi. Vytváří tak velmi realistický zážitek, na který se bude ještě pěkně dlouhou dobu vzpomínat.“