Fanoušci sci-fi snímku Tenet si již brzy budou moci vychutnat akční scény z pohodlí domova. Po krátké, ale velice úspěšné participaci na programu vybraných kin se tento americký blockbuster od Christophera Nolana dočká své DVD a Blu-ray verze, a to ještě do letošních Vánoc.

Tenet jsme v našich kinech mohli zhlédnout od konce srpna do opětovného zavedení restrikcí v souvislosti s pandemií COVID-19. V řadě zemí se však snímek na velkém filmovém plátně neobjevil vůbec, případně pouze v omezeném režimu vybraných kin. Studio Warner Bros. se tedy urychleně soustředilo na vydání jeho digitální verze, načež nedávno oznámilo, že snímek vyjde na DVD a Blu-ray již 15. prosince 2020, u nás o den později s českými titulky i dabingem.

Přečtěte si také: Nepopsatelný zážitek - TENET Recenze (bez spoilerů)

Radost však budou mít o Vánocích i diváci, kteří v rámci sledování filmů upřednostňují online streamovací platformy. Tenet by se totiž podle dostupných informací měl objevit také na VOD. Přechod na digitální verzi tak přinese poměrně velkou variabilitu toho, jak budou diváci temný svět mezinárodní špionáže bojující o záchranu světa moci sledovat.