Americké studio Vertical Entertainment již zítra uvede na VOD platformách temný snímek The Giant, který se na podzim minulého roku objevil na řadě filmových festivalů, kde vyvolal rozporuplné reakce. Jedná se o první celovečerní snímek režiséra Davida Raboye, jehož trailer má potenciál zneklidňovat. Podaří se diváky vytáhnout z komfortní zóny i samotnému filmu?

„Na tomto létě je něco, co vrací minulost zpátky k životu,“ tak zní slova v traileru mysteriózního thrilleru The Giant, který disponuje temnou atmosférou s hororovým nádechem. Děj snímku sleduje příběh teenagerky Charlotte, které za záhadných okolností zmizel přítel. Přestože je v její mysli už dávno mrtvý, jedné horké letní noci se jí znenadání zjeví před očima.

Přečtěte si také: Darren Aronofsky připravuje krimi thriller Caught Stealing s hvězdou druhé části Duny

Jeho přítomnost s sebou však přinese řetězec událostí, během něhož začne v malém americkém městě docházet k sérii vražd nezletilých dívek. Člověk, kterého Charlotte kdysi milovala, je pryč. Místo něj se na povrch vrátila entita, která sice má jeho podobu a vzpomínky, ale nějakým způsobem postrádá život

Snímek The Giant slibuje výjimečný divácký zážitek pro všechny fanoušky mystiky. Samotný trailer vyčnívá temnou stylizací a sofistikovaným způsobem stírá hranice mezi životem a smrtí. O tom, zda budou tyto motivy tak silně rezonovat i v samotném filmu, se diváci budou moci přesvědčit již zítra, tedy od 13. listopadu 2020, kdy se snímek objeví na VOD.

V hlavních rolích se představí Odessa Young, Ben Schnetzer, Jack Kilmer nebo Madelyn Cline