Na svou hororovou tvorbu nezapomíná ani Netflix, který nám přednedávnem nadělil pořádný plnohodnotný trailer na seriál Půlnoční klub. Podívat se na něj můžete výše.

A zatímco první trailer z akce Geeked Week 2022 jenom nastínil, jakou atmosféru bude celý seriál mít, nejnovější upoutávka nám toho ukázala mnohem více. Příběh nás zavede do hospice pro nevyléčitelně nemocné děti, který provozuje tajemný lékař. Skupina osmi teenagerů tam vytvoří poměrně morbidní klub, který o půlnoci sdílí hororové příběhy, zatímco čeká na svůj nevyhnutelný osud. Hlavní skupina teenagerů tak uzavírá smlouvu, jež zní, že první z nich, který zemře, se musí vrátit a říct těm ostatním, jaký je posmrtný život. 

Tento pakt bude mít samozřejmě hrozivé následky. Celý Půlnoční klub tak začne ohrožovat jakási hrůzostrašná entita. Mladí hrdinové se tak budou muset postavit nejenom jí, ale i svým vlastním nočním můrám a strachu. I přestože se bude jednat primárně o hororový zážitek, trailer taktéž přislibuje odlehčenější pasáže, které se zaměří na interakce mezi jednotlivými mladými hrdiny.

Celý seriál tak vychází nejenom podle stejnojmenné knihy z roku 1994 od Christophera Pikea, ale i z jeho dalších známých děl.

Hlavním tvůrcem celého seriálu je talentovaný Mike Flanagan, jeden z nejlepších hororových filmařů současnosti, který nám nadělil seriály jako The Haunting a Půlnoční mše. Dále na tvorbu Půlnoční mše dohlížela Leah Fong, která na seriálu The Haunting pracovala také.

O režii jednotlivých epizod se postarali Axelle Carolyn, Emmanuel Osei-Kuffour, Michael Fimognari, Morgan Beggs, Nguyen Viet a samozřejmě i Flanagan.

Hlavní osmičku protagonistů budou tvořit herci Iman Benson, Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah Cymone, William Chris Sumpter a Sauriyan Sapkota.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 7. 10. 2022.