Nedávno nám stanice Peacock nadělila krátký teaser na seriál Ted, který bude prequelem známé a úspěšné komedie Méďa (2012). Nyní zde máme plnohodnotný oficiální trailer, ze kterého je zřejmé, že nás čeká pořádná dávka teenagerovské komedie ze školního prostředí. Samozřejmě i nadále okořeněná špetkou magického realismu, protože všichni stále tak nějak ignorují fakt, že plyšový medvídek umí sám chodit a mluvit. Na upoutávku se můžete podívat výše.

Děj se bude tentokrát odehrávat v roce 1993, sledovat tak budeme strasti šestnáctiletého Johna (Max Burkholder), kterého trápí klasické starosti puberťáka. Nikdy nezkoušel trávu, nikdy neměl holku a je stále panicem. Naštěstí se s ním do školy vydá jeho plyšový a pěkně sprostý kámoš Ted, který je odhodlaný mu pomoci. Ve výsledku ale může všechno ještě více pokazit. 

Tvůrcem seriálu se stal Seth MacFarlane (The Orville), kterému vděčíme i za předešlé dva filmové díly. Ten se postaral jak o režii, tak i o scénář. Dále na scénáři pracovali ještě Dana Gould (Simpsonovi), Jon Pollack (Taková moderní rodinka) a Julius Sharpe (Griffinovi).

V seriálu se dále objeví herci jako Alanna Ubach, Scott Grimes, Giorgia Whigham, Francesca Xuereb, Erin Moore, Danny Jolles a Shannon Dee.

Na Peacocku bude seriál premiérovat 11. 1. 2024, u nás by seriál mohl uvést buď SkyShowtime, nebo Amazon Prime Video.