A je to tady. Dlouho očekáváné pokračování legendární akční sci-fi série se divákům pochlubilo prvními záběry v podobě teaser traileru. A to dost originálního. Teaser si samozřejmě můžete pustit na Youtubu, ale tím se ošidíte o to pravé kouzlo. Vydavatelské studio Warner Bros. totiž vydalo inovativní webovou stránku „What is The Matrix“, na které stačí pouze vybrat danou pilulku, díky čemuž se vám teaser přehraje. Tak kterou si zvolíte? Chcete raději modrou, nebo červenou pilulku?

-------------------------------------- What is The Matrix ----------------------------------------

Jak jste si asi mohli všimnout, samotný teaser je vždy jiný nejen podle toho, jakou pilulku jste si zvolili, ale také podle času, kdy jste si ho pustili. Tím divák může dostat mrazivý pocit, že teaser promlouvá opravdu přímo na něho. Vůbec se vám proto nebudeme divit, pokud si obě verze teaseru pustíte třeba desetkrát za sebou, abyste z nich vyždímali co nejvíce záběrů. Teaser mimo jiné láká i na první plnohodnotný trailer, kterého se dočkáme již zítra, tedy 9. 9. 2021.

Mnohé záběry odkazují na ikonické scény z prvního dílu, například tréning Nea a Morphea, děsivé „zalepení“ úst, případně slavný Trinitin skok s kopancem. Dokážete najít i další? Čtvrtého dílu, který ponese název The Matrix Resurrections, se v kinech dočkáme již 23. 12. 2021. S informací přišel web The Verge.