Před několika dny byla odvysílána poslední epizoda první série seriálu Pan Corman, ve kterém se Joseph Gordon-Levitt ujal role učitele, jehož přáním bylo stát se rockovou hvězdou. Pokud jste však náhodou seriál viděli a oblíbili si ho, máme pro vás pěkně nepříjemnou zprávu. Vydavatelské studio Apple TV ohlásilo, že Pan Corman druhou sérii nedostane. V porovnání s jinými komediálními seriály byla jeho sledovanost údajně dost podprůměrná, přičemž ani kritické ohlasy nebyly úplně pozitivní. To vše bohatě stačilo k tomu, aby Apple TV seriál navždy odpojil od přístrojů. 

Hlavním hrdinou seriálu je učitel páté třídy (Joseph Gordon-Levitt), jehož velkým snem bylo stát se velkou rockovou hvězdou. A i přestože má své žáky rád, nedokáže pro sebe najít žádné vnitřní uspokojení, plus štěstí se mu také velkými oblouky vyhýbá. Nutno dodat, že Gordon Levitt je nejenom hlavním představitelem, ale i showrunnerem celého seriálu, pro který napsal scénář k osmi epizodám. I přestože to je vůbec poprvé, co herec působí jako showrunner, už má s režií a psaním scénářů určité zkušenosti. V roce 2013 se pochlubil s poměrně fajn romantickou komedií Don Jon, která vyprávěla o chlapíkovi, který před sexem upřednostňoval sledování porna. O rok později přišel s vlastní show jménem HitRECord on TV, která zaznamenala obrovský úspěch. Ale bohužel, u Pana Cormana to už neplatí. 

Jedná se tak o druhý seriál, který Apple TV nechal zrušit hned po první sérii. Tím dalším bylo komediální drama Little Vocie z roku 2020. Joseph Gordon-Levitt je však se studiem i nadále partnerem.