Studio Lionsgate odhalilo oficiální trailer na chystaný akční thriller jménem Armor, ve kterém se nám v hlavní roli představí Sylvester Stallone (Expend4bles: Postr4datelní). Podívat se na něj můžete výše.

James a jeho syn Casey jsou řidiči obrněného vozu pro převoz peněz, kteří mají za úkol doručit podezřelý balíček. Jejich vozidlo ale následně napadne skupina zkušených ozbrojenců, v rámci čehož skončí lapeni v pasti na mostě. James i Casey ví, že pokud umožní lupičům do vozidla vstoupit, tak za to zaplatí životem. Když pak zjistí hodnotu toho, co vlastně vezli, budou muset spojit síly a pokusit se útočníky nějak přelstít.

Z traileru, který toho v posledních vteřinách odhaluje až zbytečně moc, to vypadá, že se bude celý film odehrávat na zmíněném mostě, což je docela zajímavý nápad. Jinak to ale bohužel vypadá na vcelku tuctovou podívanou. Třeba se vám to ale trefí do noty. 

O režii filmu se postaral Justin Routt, který pracoval na komedii If I were a Dictator (2008) a thrilleru The Test (2011). Scénář si vzali pod palec Cory Todd Hughes a Adrian Speckert.

Dále se ve snímku objeví herci jako Josh Wiggins, Dash Mihok, Jason Patric, Erin Ownbey a Jeff Chase.

Snímek bude uveden na VOD od 22. 11. 2024.