Natáčení již čtvrtého filmu z akční série The Expendables, ve které působí jedna charismatická hvězda za druhou, je stále v plném proudu. Ovšem Sylvester Stallone už má veškeré své scény za sebou, tím pro něj tudíž bohužel končí i jeho působení v celé sérii, protože čtvrtý díl by měl být tím posledním, kde se jeho drsňácký Barney Ross objeví. Na svém Instagramu se tak s fanoušky podělil o pár fotek a jedno krátké video ze samotného natáčení. Na zmíněných fotkách uvidíme nejen jeho, ale i jeho parťáky Jasona Stathama a Dolpha Lundgrena. Podívat se na ně můžete níže. 

Podivujete se nad tím, že Stallone už svoje pasáže dokončil? Ono je to především z toho důvodu, že v nadcházejícím filmu nebude sehrávat primární roli. Ta totiž připadne právě Stathamovi, který opět ztvární Lee Christmase. Jako druhou hlavní postavou by měla být Megan Fox, která celé sérii vdechne nový život. Ještě ovšem uvidíme, zda to bude dobrý nápad. Mezi další nováčky patří i Tony Jaa, rapper 50 Cent a legendární herec Andy Garcia, který si zahraje člena CIA, co naše hrdiny doprovází na misích. Ze staré party se ještě vrátí herec Randy Couture. 

Celá série The Expendables zaznamenala rozhodně slušný komerční úspěch. První díl vydělal vydavatelskému studiu Lionsgate 274 milionů dolarů, druhý díl přes 300 milionů a třetí 214 milionů. Tudíž je logické, že studio chce v sérii ještě pokračovat. Čtvrtý díl si vzal pod režisérský palec Scott Waugh, přičemž scénáře se ujal Spenser Cohen. Datum premiéry je však dosud neznámý.