Již za několik dní bude na službě Topic premiérovat švédská minisérie jménem Těsto, která bude mít nádech černé komedie. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na dvě ženy, kterým vstoupí do života celá řada problémů. První z nich je Malou (Helena af Sandeberg), svobodná matka, která se děsí toho, že bude vystěhována z vlastního domu, protože momentálně čelí bankrotu. Pak tu máme atraktivní třicátnici Lianu (Bianca Kronlöf), která právě přišla o práci servírky, přičemž její manžel stále ještě hnije ve vězení kvůli nezdařilé loupeži. Do toho všeho se ale ještě musí ukrývat před nebezpečnými kumpány svého muže, kteří rozhodně žádné dobré úmysly nemají. 

Pátrají totiž po penězích z oné nezdařilé loupeže, které její manžel ukryl do lesů poblíž Stockholmu. Úplnou náhodou ale onu tašku plnou peněz nalezne právě Malou, která s ní rozhodně nehodlá jít na policii. Místo toho se rozhodne, že za oněch 5 milionů eur odkoupí krachující pekárnu, které hodlá navrátit její slávu. A přesně v té době do jejího života vstoupí také Liana, kterou najme jako pomocnici.

Vůbec ale netuší, že k sobě právě vzala manželku lupiče, kvůli kterému se k penězům dostala. Stejně tak Liana vůbec neví, že její nová šéfka žije z peněz, které její manžel ukradl. Věci ale pro obě půjdou rychle od desíti k pěti, protože po penězích stále pasou pěkně nebezpeční zločinci. 

Za scénářem ke všem osmi epizodám z minisérie stojí Levan Akin, Sara Bergmark Elfgren a Mattias Johansson.

Kromě výše zmíněných se také můžeme těšit na herce jako Johan Hedenberg, Philip Oros, Sunil Munshi, Eva Melander, Marall Nasiri, Lena Nilsson a Nikole Baronas.

Na streamovací službě Topic bude minisérie premiérovat 17. 11. 2022.