Nové Fantastické čtyřky, která bude tentokrát spadat pod i nadále rozšiřující se MCU, se dočkáme až v roce 2025. Ale už teď se mnozí fanoušci dohadují o tom, kdo slavnou čtveřici superhrdinů vlastně ztvární. Například taková Sue Storm/Invisible Woman má hned několik slibných uchazeček, včetně třeba Margot Robbie (Barbie) a Jodie Comer (Poslední souboj). Další otázkou ale samozřejmě také je, o čem bude vlastně pojednávat hlavní dějová linka.

To zůstane pod závojem tajemství pravděpodobně ještě dlouho, ovšem dostaly se k nám zvěsti o tom, na koho by se měl snímek zaměřit. Insider Daniel Richtman odhalil, že snímek by měl ze všech čtyř hrdinů především věnovat pozornost právě Sue Storm, která se má stát hlavní hrdinkou celého příběhu. Podle všeho chce Marvel nejprve obsadit ji, teprve poté se zaměří na dosazování herců do rolí jejích kolegů. 

Ovšem pozor, je nutné také připomenout, že Richtman je ten samý insider, podle kterého byl Adam Driver před několika měsíci ve finálních fázích jednání o získání role Reeda Richardse. Před několika dny ale jeho insiderský kolega Jeff Sneider přišel s tím, že Driver roli ve skutečnosti rychle odmítl. Tudíž je rozhodně možné, že tyto nové drby o Sue Storm mohou být nepravdivé. Rozhodně by se šiklo, kdyby už konečně s nějakou pořádnou odpovědí přišel sám Marvel, ovšem vzhledem k momentální stávce scenáristů a herců se zdá, že si na ni ještě nějaký ten čas počkáme.

Co se možných uchazeček o roli Sue Storm týče, ve hře je hned několik slavných hereček. Kromě výše zmíněných mezi ně patří také Kristen Bell (Dobré místo), Vanessa Kirby (Mission: Impossible – Fallout) a Allison Williams (Uteč, M3GAN). Komu však nakonec role připadne, je stále ve hvězdách. 

Další zvěsti také naznačují, že v chystaném filmu by se mohl objevit Terrax, marvelovský padouch a diktátor města Lanlak na planetě Birj, jehož pánem je prastarý požírač světů Galactus. O režii chystané Fantastické čtyřky se postará Matt Shakman, jeden z tvůrců marvelovského seriálu WandaVision (2021).

Scénář si vzal na starost Josh Friedman (Terminátor: Temný osud), jenž nahradil scenáristy Jeffa Kaplana a Iana Springera.

Oficiální premiéra je stanovená na 1. 5. 2025.