Na začátku minulého měsíce k nám dorazil teaser trailer na nadcházející komediální horor Studio 666, ve kterém se v hlavních rolích představí členové americké rockové kapely Foo Fighters. A nyní jsme se od studia Open Road Films konečně dočkali prvního plnohodnotného traileru, ve kterém se to hororovými replikami jenom hemží. Podívat se na něj můžete výše. V trhlém hororu budou všichni členové kapely samozřejmě hrát sami sebe, přičemž příběh bude vyprávět o jejich příchodu do spanilého domu, kde se chystají nahrávat své nadcházející album. Zprvu se zdá, že všechno půjde jako po másle, ale to by to nebyl Dave Grohl, aby se mu něco zásadního nestalo. Zakladatele kapely totiž posedne jakási zlá entita, která rozhodně nebude mít dobré úmysly. Lásku pro rock ale posedlý Grohl neztratí, tudíž i přes svůj démonický stav je více než ochotný v nahrávání pokračovat. Akorát při tom už někdo může přijít o život. 

V traileru se tak dočkáme celé řady scén, které připomínají klasické hororové filmy. Například Evil Dead, Hellraiser a To. Zbytek kapely si tak rychle uvědomí, že s jejich frontmanem je něco hodně v nepořádku. Proto se rozhodnou společnými silami jeho duši osvobodit, což evidentně nebude vůbec jednoduché. A kdo ví, možná během tohoto šíleného a nebezpečného dobrodružství opravdu složí to nejlepší rockové album pod sluncem. Film vychází ze skutečného nahrávání v pořadí desátého alba Foo Fighters, které neslo název Medicine at Midnight. Hudebníci tehdy nahrávali v stejném domě v Kalifornii, o kterém si v té době Dave Grohl myslel, že v něm straší. Údajně prý jejich instrumenty z podivného důvodu nebyly správně naladěné, jejich nahrávací software se zasekával, plus některé z jejich nahraných tracků záhadně zmizely, přičemž místo nich byly slyšet jakési bizarní zvuky. V rámci toho se proto hudební skupina rozhodla, že na motivy této zkušenosti nechají natočit film Studio 666. 

Ve filmu se tak objeví nynější členové Foo Fighters, tedy Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris ShiflettRami Jaffee. K nim se následně připojí herci jako Whitney Cummings, Will Forte, Jenna Ortega, Leslie Grossman a Jeff Garlin. O režii filmu se postaral BJ McDonnell, scénář si vzali pod palec Jeff Buhler a Rebecca Hughes. Premiéra komediálního hororu je stanovená na 25. 2. 2022.