Romantické teen komedie ze školního prostředí se nejčastěji točí kolem vztahů a sexu. A přesně o tom bude i nadcházející film od studia Hulu, který ponese název Sex Appeal. A jak se podle výše uvedeného traileru zdá, rozhodně se nebude jednat o snímek, na který byste se mohli koukat po boku rodičů. Snímek bude vyprávět o středoškolačce Avery Hansen-White (Mika Abdalla), která má nejen ojedinělý smysl pro humor, ale i zvláštní cit pro vědu a výpočty. Momentálně je už nějakou dobu ve vztahu na dálku, nicméně při jednom videohovoru jí její přítel oznámí, že za ní konečně přijede. Avery se ale poleká, protože pokud se se svým klukem konečně setká tváří v tvář, tak to bude znamenat, že spolu budou mít dozajista i sex. A Avery se bojí, že v něm bude fakt hodně špatná. 

Proto se rozhodne využít svého zápalu pro vědu, přičemž sestaví důmyslný plán, aby mohla co nejlépe zkoumat svou sexualitu. Díky tomu tak bude na svého kluka „řádně připravená“. K tomu však bude potřebovat pomoc Larsona (Jake Short), jejího dlouholetého kamaráda z dětství, kterého využije pro své sexuální experimenty. Věci patrně dojdou až tak daleko, že se s Larsonem v posteli „potrénuje“, což notně zatřese s jejich přátelstvím. Její dospělí známí ji však upozorňují na to, že sex není ve vztahu tím nejdůležitějším. Avery si tak bude muset rychle uvědomit, co vlastně od vztahu se svým klukem, kterého naživo zatím nikdy neviděla, sama čeká. 

O režii se postarala skladatelka Talia Osteen, pro kterou bude film celovečerním debutem. Scénář si vzala na starost herečka Tate Hanyok, která si ve filmu zahraje také. Kromě výše zmíněných se ve filmu dočkáme herců jako Mason Versaw, Paris Jackson, Fortune Feimster, Rebecca Henderson, Hayden Szeto, Artemis Pebdani Margaret Cho. Premiéra je stanovená na 14. 1. 2022.