Není žádným tajemstvím, že působivý úspěch seriálu Arrow předznamenal vznik zbrusu nového univerza jménem Arrowverse, jenž se skládá z nejrůznějších superhrdinských sérií stanice The CW. Ale i přestože filmová a seriálová univerza se většinou v průběhu času čím dál více rozšiřují, tak se zdá, že Arrowverse naopak hodí zpátečku. Podle nejnovějších zpráv totiž chystá The CW zrušit dvě ze svých sérií, které jsou zasazené ve výše zmíněném seriálovém světě. Navíc nesmíme zapomenout na informaci ze začátku roku, podle které se společnost WarnerMedia chystá The CW prodat. Věci tedy pro Arrowverse příliš nadějně nevypadají. 

Zpráva o tom, že The CW ruší dva ze svých seriálů Arrowverse, pochází od serveru Deadline. Ten prozradil, že The CW údajně chystá obnovit pouze dva ze čtyř seriálů pro další sérii. Přesněji se jedná o seriály Naomi, Legendy zítřka, Batwoman a Gotham Knights, který ještě ani nevyšel. Dva z těchto seriálů by měly pokračovat, zbylý dva patrně odejdou do věčných lovišť. Zatím samozřejmě není jasné, do jakých z těchto dvou kategorií ony jednotlivé čtyři seriály spadají, ale údajně věci příliš nadějně nevypadají pro Legendy zítřka a Batwoman. Seriál Legendy zítřka za sebou má už sedm sérií, přičemž se zdá, že zájem o něj i nadále upadá. Batwoman zas bude sdílet podobného ducha a atmosféru se seriálem Gotham Knights, tudíž je možné, že The CW jeden z těchto seriálů zařízne, ovšem horší vyhlídky má právě Batwoman. 

Ačkoli Deadline poznamenal, že šéf The CW Mark Pedowitz si často dává záležet na tom, aby jejich seriály měly důstojné zakončení, což by mohlo znamenat případnou velkolepou závěrečnou sezónu pro Legendy zítřka, poznamenal také, že se může stát přesný opak. Zejména upozornil na to, že přechod The CW na jiného vlastníka by mohlo způsobit, že seriál bude předčasně zrušený. Budeme se tedy muset nechat překvapit, co za seriály nakonec vyletí z kola ven.