Komiksový vydavatel Fried Comics není úplně známým jménem, alespoň tedy ne u nás. Jejich repertoár čítá pouze 3 série, které překypují nekorektním humorem. Jedná se o Pregnant Bitches of War, Red XMAS a Deadskins!. Všechny tři série jsou vytvořené Clayem Adamsem a Alexandrem O. Philippem a jsou plné krve a nekorektního humoru.

Fried Comics před pár dny spustil crowdfundingovou kampaň na Kickstarteru, ve které požadují finance na vydání jejich prvotiny Deadskins! ve fyzickém vydání. A kampaň má opravdu úspěch, protože po 8 dnech překročili základní goal, který činil 3000 $. Fyzické vydání bude obsahovat remasterovaný první a druhý díl na 64 stránkách v obalu od Takashiho Okazakiho.

A co vlastně od tohoto komiksu očekávat? Spoustu černého humoru a násilí zasazeného na divoký západ. Autoři Deadskins připodobňují ke spojení filmu Ohnivá sedla se sérií The Walking Dead. Dva chlápci, vystudovaný frajer z Harvardu a jeho opilý společník, stojí proti nemrtvé apokalypse. Sami tvůrci tvrdí, že toto je skutečný Custerův poslední odpor a to co vás učili ve škole je bullshit.

Pokud vás námět nebo kresby tohoto komiksu nějak oslovily, za 20 $ dostanete fyzické vydání a nějaké další bonusy. Budete si ale muset zaplatit poštovné, protože je zdarma pouze v rámci USA. Očekávané datum, kdy by měly backeři dostat svou kopii je stanovaný na červenec/júl tohoto roku. Určitě vám doporučuje kouknout se na stránku kampaně, kde najdete více informací o vydavateli, tvůrcích a spoustu ukázek.