Kromě hrané verze Spider-Mana Noir, jehož si nakonec skutečně zahraje Nicolas Cage, připravoval Amazon ještě jednu sérii, která vycházela z příběhu o pavoučím hrdinovi. Řeč je o titulu jménem Silk: Spider Society. Ten se měl zaměřit na Cindy Moon, mladou ženu s východoasijskými kořeny, kterou kousne stejný pavouk, jenž dal Peteru Parkerovi jeho schopnosti.

Nyní se ale zdá, že se projektu nedočkáme. Alespoň tedy ne pod taktovkou Amazonu, který se nakonec rozhodl od projektu vycouvat. Server The Hollywood Reporter ale hlásí, že společnost Sony TV, která vlastní práva na zlomek marvelovského univerza, hodlá seriál nabídnout jinému studiu. Seriál Silk: Spider Society je ve výrobě už několik let, během kterých si prošel hned třemi odlišnými verzemi. Před několika měsíc měl čelit předělávkám, aby se mohl více zaměřit na „mužské publikum“.  

Příběh se měl každopádně zaměřit na cestu výše zmíněné hrdinky Cindy alias Silk, která měla uniknout ze svého vězení a jít po stopách své zmizelé rodiny, zároveň se také měla vyrovnávat se svou novou superhrdinskou identitou. Poprvé se objevila v komiksu The Amazing Spider-Man #1 z roku 2014, kde jí vdechli život tvůrci Dan Slott a Humberto Ramos.

Na celý seriál měla dohlížet Angela Kang, bývalá showrunnerka slavné zombie série Živí mrtví (2010), která po odchodu od AMC uzavřela smlouvu s Amazonem, pro nějž bude i nadále tvořit další obsah. 

Celý seriál je tudíž zatím mrtvý, ale je možné, že v budoucnu se najde někdo, kdo ho od Sony TV skutečně nakonec odkoupí. Amazon ale definitivně počítá s výše zmíněným Spider-Manem Noir, o který se postarají scenáristé Oren Uziel a Steve Lightfoot.