Na konci příštího měsíce nám na Oscara nominovaný filmař Lee Daniels nadělí nový horor jménem Spasení (The Deliverance), který uvede Netflix. Streamovací platforma už zveřejnila oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Jednou z hlavních postav se stává Ebony Jackson (Andra Day), matka samoživitelka, která se stále ještě potýká se svými vnitřními démony. Ta se jednoho dne se svou rodinou přestěhuje do nového domova v Indianě, aby zde mohli všichni začít novou kapitolu svých životů. Ta ale rozhodně nezačne nejlépe, protože v domě začne docházet k podivným událostem, které je eventuálně přesvědčí o tom, že dům je portálem do pekla. Ebony tak následně uvízne v hrozivém boji o přežití, během něhož bude muset zachránit jak svou duši, tak i duši svých dětí. Snímek bude podle všeho inspirován skutečným příběhem. 

Lee Daniels, který se postaral o režii, natočil také filmové tituly jako Precious (2009), Reportér (2012) a Komorník (2013). Scénář si vzali pod palec David Coggeshall (Sirotek: První oběť) a Elijah Bynum (Horké letní noci).

Dále se ve snímku objeví herci jako Glenn Close, Anthony B. Jenkins, Caleb McLaughlin, Demi Singleton, Aunjanue Ellis-Taylor, Mo'Nique, Omar Epps, Miss Lawrence, Todd Anthony a další.

Na Netflixu od 30. 8. 2024.