Lidstvo je už od přírody morbidně zvědavé. Nápaditě brutální a hrozivá filmová úmrtí jsou zkrátka věcí, kterou mnoho diváků svým způsobem miluje. Však se stačí podívat se na známé filmové značky jako Saw a Nezvratný osud, kde se originální způsoby zabíjení nebohých postav staly skutečnými hvězdami obou sérií. Proto také obě dvě vyprodukovaly celou řadu filmů. Ale zatímco série Saw má na svém kontě už neuvěřitelných devět dílů, Nezvratný osud se zasekl na „pouhých“ pěti. Od roku 2011, kdy pátý díl vyšel, si totiž budoucnost série procházela vývojářským peklem. V roce 2019 jsme se ale dočkali skvělé zprávy. Nezvratný osud 6 je konečně ve výrobě. A stojí za ním řada talentovaných filmařů. 

Výrobu šestého dílu si vzalo pod palec HBO Max, které k projektu upsalo Jona Wattse, režiséra všech tří filmů o Spider-ManoviTomem Hollandem. Watts se však tentokrát neujme otěží režie, místo toho bude vykonávat roli jednoho z hlavních producentů. K němu se následně připojí nejen jeho žena Dianne McGunigle, ale i veteránští producenti celé série, tedy Craig Perry a Sheila Hanahan Taylor. Sám Watts prohlásil, že jsou se ženou opravdu velkými fanoušky celé série, přičemž se už nemůžou dočkat, až šestý díl divákům představí. Scénář si vzali na starost Lori Evans Taylor a Guy Busick, který je i jedním ze scénáristů, co pracovali na Vřískotu 5. Kdo se však chopí otěží režie, je zatím ve hvězdách. Watts to však být nemůže, protože ten má momentálně plné ruce práce s přípravami natáčení MCU Fantastické čtyřky. 

První díl slavné série vyšel v roce 2000, přičemž vyprávěl o skupince mladých lidí, kteří uniknou jisté smrti. A to díky vizi jednoho z nich. Smrt se však nehodlá jen tak vzdát. Když je někomu souzeno zemřít, tak zkrátka musí zemřít. Skupinku hrdinů tak následně čekají samé „nešťastné nehody“, které je mají připravit o život. Série tak proslula svými originálními a morbidně zábavnými způsoby zabíjení jednotlivých postav. Po prvním díle tak vznikla hned čtyři pokračování, přičemž každé z nich mělo slušný komerční úspěch. Studia New Line Cinema a HBO Max tak doufají, že se jim bude dařit i s připravovanou šestkou. Jste fanoušky Nezvratného osudu?