Něco se chystá! Co? To už přeci dávno víme. Streamovací služba Disney+ přichází do našich končin! Již 14. 6. 2022 si budou moct čeští a slovenští fanoušci filmů a seriálů vychutnat veškerý obsah, který tento relativně mladý streamovací gigant nabízí. A jelikož onen osudný den se již pomalu blíží, česká pobočka vydala oficiální TV spot, ve kterém ukázala, jaké všechny lahůdky na předplatitele čekají. Podívat se na něj můžete výše. Patří mezi ně například Star Wars seriály jako Mandalorian a Obi-Wan Kenobi, klasické kreslené Disney pohádky, jejich hrané předělávky a samozřejmě také široká řada MCU titulů. A to jak těch filmových, tak i těch seriálových. 

Služba poprvé odstartovala v listopadu roku 2019, od jejího vzniku si ji momentálně předplácí něco kolem sto osmnácti milionů uživatelů. Streamovací služba je součástí segmentu Disney Media & Entertainment Distribution. Nabízí tak stále rostoucí sbírku exkluzivních pořadů, včetně celovečerních filmů, dokumentů, hraných a animovaných seriálů či krátkých filmů.

Streamovat bude možné hned na čtyřech zařízeních najednou, přičemž neomezené stahování bude možné až na deseti zařízeních. Čeká vás samozřejmě vysoká kvalita obrazu, plus u některých vybraných titulů i podpora IMAX Enhanced. Můžete si založit až sedm různých profilů, přičemž speciální z nich mohou dostat i děti, kterým bude k dispozici adekvátní výběr z různých filmů a seriálů.  

A jak to vlastně bude s cenou? Cena měsíčního předplatného činí 199 Kč. Roční předplatné vás zas vyjde na 1990 Kč.

Hodláte si Disney+ předplácet?