Hned na začátku příštího měsíce se můžeme těšit na zbrusu novou komediální sci-fi jménem Deborah. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na skupinku přátel, jež se po dlouhé době konečně sejde, aby mohla oslavit zásnuby Alberta a Ady. Ti své hosty přivítají se vším všudy, přičemž se zdá, že o zábavu bude skutečně postaráno. Pak ale všechny zaujme virtuální asistent založený na umělé inteligenci jménem Deborah. Hosté ji tak žádají, aby předpověděla počasí, napsala píseň a ověřila jim určité informace, zkrátka jí dávají všemožné úkoly, pro které je virtuální asistent určený. Deborah je však v jisté věci speciální. Dokáže totiž ovládat samotný čas. 

Albert a Ada to však chtěli před ostatními uchovat v tajnosti, ale když hrozilo, že jeden z hostů omylem shodí lampu na jejich psa, Ada Deborah nařídí, aby zmrazila čas. A rázem musí s pravdou ven. Vyjde tak najevo, že Deborah může čas nejenom zastavovat, ale také s v něm vracet zpět, ovšem s limitem 48 hodin do minulosti. Zbytek jejich přátel je samozřejmě z takového vynálezu náležitě ohromený, přičemž následně začnou umělou inteligenci všemožně testovat.

Věci však půjdou od desíti k pěti, protože hosté začnou umělou inteligenci využívat ve svůj vlastní prospěch, což bude mít katastrofální následky. A i když dokáže Deborah změnit čas, před emocionálními jizvami už zachránit nedokáže. 

O scénář a režii se postarala Noga Pnueli, která například napsala romantickou fantasy komedii Meet Cute z letošního roku.

V hlavních rolích se tak představí herci jako Sophia Bush, Deborah Ann Woll, Scott Michael Foster, Kevin Bigley, Arjun Gupta, Ciara Renée a Michael Waller.

Oficiální premiéra je stanovená na 1. 11. 2022.