Produkce pokračování komiksovky Shazam: Fury of the Gods je v plném proudu a informace pomalu prosakují i mezi natěšené fanoušky. Není to tak dávno, co proběhlo oznámení, že se ve filmu objeví trojice hereček Lucy Liu, Helen Mirren a Rachel Zegler. Ty se představí jako bohyně stojící proti samotnému Shazamovi. 

Přečtěte si také: Lucy Liu jako mýtická záporačka v pokračování filmu Shazam!

S další vlnou informací přišel sám režisér filmu David F. Sandberg. Ten potvrdil to, co se i přes některé pochybnosti očekávalo. V sequelu se totiž znovu objeví celá Shazam Family, kterou jsme mohli vidět při finální bitce v původním filmu. „Nevíme, jak dlouho dokážeme zabránit úniku nových kostýmů, takže tady je dnešní obrázek,“ napsal Sandberg na svůj Twitter společně s fotografií celé Shazam Family v čele se Zacharym Levim coby samotným Shazamem.

Z fotografie je zřejmé, že obsazení zůstává skoro stejné. Jediná změna se týká postavy Mary Broomfield. Obě její verze (jak dětskou, tak kouzelnou) bude hrát Grace Fulton, která se předtím objevila pouze jako dětská verze Mary. V kouzelné podobě tak nahrazuje herečku Michelle Borth.

Zbytek herců zůstává stejný. Adam Brody se opět objeví jako kouzelná verze Freddieho Freemana, Meagan Good jako Faithe Herman, Ross Butler jako Ian Chen a D. J. Cortona jako Pedro Peña. Už delší dobu víme, že v dětské verzi Freddieho opět uvidíme Jacka Dylana Grazera

Kromě Jacka a nyní Grace zatím nevíme, jak to bude s obsazením dětských představitelů, ale tak nějak tušíme, že se autoři budou snažit casting zachovat. Premiéra filmu je naplánována na příští rok. Do kin by Shazam: Fury of the Gods měl konkrétně dorazit 2. června/júna 2023.