Komiksová série Scooby-Doo se dočká dalšího vtipného crossoveru. Nová dvanáctidílná série od Ivana Cohena (Green Lantern), Shollyho Fische (Scooby-Doo), Daria Brizuela (Scooby-Doo) a Randyho Elliotta (Justice League) spojí oblíbené dětské seskupení Záhady s.r.o. s Batmanem.

Komiks s názvem Batman & Scooby-Doo Mysteries však není prvním podivným crossoverem v univerzu Scooby-Doo. V minulosti se například v televizním seriálu objevila kapela Kiss nebo seskupení The Teen Titans. A dokonce ani Batman zde není poprvé. V letech 2014–2019 vycházela v USA komiksová série Scooby-Doo! Team-Up, kde se objevil nejen Batman, ale i Robin a další postavy z oblíbených komiksů a seriálů.

Batman & Scooby-Doo Mysteries bude obsahovat 24 digitálních kapitol, které budou sesbírány do 12 tištěných sešitů. Každá kapitola nabídne nějaký jedinečný příběh, ve kterém bude Batman společně se Scoobym, Velmou, Daphne, Shaggym a Fredem řešit nějakou záhadu. Například první číslo bude pojednávat o fialových rukavicích, které Batmanovi někdo odcizil. 

Přečtěte si také: Nejoblíbenější animovaný pes aneb Fenomén jménem Scooby-Doo

První digitální kapitola by se měla v prodeji objevit 27. března/marce 2021. Tištěný sešit, který bude obsahovat dvě kapitoly se na stáncích komiksových prodejen objeví až 13. dubna/apríla 2021.