Čistka Warner Bros. Discovery pokračuje. Nové vedení v čele s Davidem Zaslavem se tak nedávno rozhodlo, že v rámci snižování svých nákladů zruší na HBO Max další dva seriály. Tentokrát si zubatá nabrousila kosu pro série Love Life a Minx, ovšem mnohým divákům se to ani trochu nelíbí. Co se týče Minx, tak tvůrci se momentálně nacházejí v posledním týdnu natáčení druhé řady, tudíž informace o zrušení musela zabolet nejenom fanoušky série, ale i je.

Tvůrci se ale zároveň nemusí příliš bát, že jejich seriál potká stejný osud, který padl i na nešťastnou Batgirl. Studio Lionsgate TV, které se staralo o produkci, se rozhodlo, že seriál nabídne jiné streamovací platformě. V rámci toho by se tak fanoušci mohli nakonec druhé řady skutečně dočkat, akorát už ne na HBO Max. 

Romantický seriál Love Life, ve kterém v hlavní roli působí Anna Kendrick, byl také zrušen, přičemž v nejbližší době by měl z platformy zmizet. A jelikož se seriál dočkal pozitivních reakcí jak od kritiků, tak i od diváků, samozřejmě to mnoho lidí nakrklo. Níže jsou tak uvedeny příspěvky od twitterových uživatelů, kterým se rozhodnutí Warner Bros. Discovery ani trochu nezamlouvá. Nutno také dodat, že oba dva seriály jsou jen jedněmi z mnoha, které na HBO Max končí.

Aby Warneři nemuseli platit průběžné licenční poplatky, taky byly na platformě také zrušeny projekty jako 12 Dates of Christmas, About Last Night, Aquaman: King of Atlantis, Close Enough Detention Adventure, Dodo, Ellen’s Next Great Designer, Elliott From Earth, Esme & Roy, Genera+ion, Generation Hustle, Infinity Train, Little Ellen, Make It Big, Make It Small a mnohé další. 

Co se týče hraných dramat, tak na HBO Max skončily také seriály jako Vinyl, The Nevers a Westworld.

Zaříznutí poslední zmíněné série obzvlášť zabolelo, protože tvůrci Jonathan Nolan a Lisa Joy chtěli celý příběh řádně zakončit pátou řadou. Ale jelikož byla výroba seriálu poměrně dost drahá, plus v posledních letech se krapet potýkal s nižší sledovaností, bohužel už na ni nedojde.