Asi si nelze nevšimnout, že studio Disney začalo v posledních několika letech tvořit hrané předělávky svých klasických animovaných pohádek. A rozhodně nehodlá v nejbližší době jen tak skončit. S novodobými hranými remaky se vyloženě přetrhl pytel poté, co v roce 2017 vešla do kin předělávka Krásky a zvířete. Té se podařilo vydělat až neuvěřitelných 1,26 miliard dolarů, což znamená, že film je momentálně v TOP dvacítce nejvýdělečnějších snímků všech dob. A jak se zdá, Disney chce na úspěch filmu i nadále navazovat. Připravuje totiž hraný prequel, který bude tentokrát v seriálové podobě. Chystaný prequel tak bude eventuálně premiérovat na Disney+. 

O samotném příběhu zatím víme pouze jen to, že by se měl zaměřit na původního padoucha Gastona a jeho pomocníčka LeFou. Oba dva opět ztvární Luke Evans a Josh Gad, kteří se rolí ujali i v hraném filmu. Seriál by tak měl sledovat jejich dobrodružství, které se nějakým způsobem bude týkat Gastonovy sestry Tilly. Tu by měla ztvárnit herečka Briana Middleton, která se minulý rok například objevila v novém filmu George Clooneyho jménem The Tender Bar. Dále by se v seriálu měl objevit Jelani Alladin, který ztvární umělce Jeana-Michela, a irský herec Fra Fee, jenž si zahraje prince Beniota Berlioze. V seriálu se taktéž objeví zpěvačka Rita Ora. O její postavě je zatím známo pouze to, že má jisté tajemství, které může ovlivnit celé království. 

Showrunnery celého seriálu se mají stát Adam Horowitz a Edward Kitsis. Oba dva se nejvíce proslavili vytvořením úspěšného fantasy seriálu Bylo, nebylo z roku 2011. O režii pilotního dílu se postará Liesl Tommy, která v minulosti pracovala na seriálech jako The Walking Dead a Jessica Jones. Jedním z mnoha výkonných producentů bude i legendární skladatel Alan Menken, který složil hudbu jak pro původní animovaný film z roku 1991, tak i pro hraný remake. Datum premiéry však zatím Disney nezveřejnil.