Na konci podzimu minulého roku nám Netflix nadělil várku fotek ze seriálu Gentlemani, nového krimi seriálu od slavného britského režiséra Guye Ritchieho, který natočil povedený stejnojmenný film v roce 2019. A nyní nám streamovací služba konečně nadělila i první oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Tvůrce upoutávky evidentně ví, že jakmile začne charismatický Giancarlo Esposito nějaký proslov, mnohé diváky to prostě přilepí k obrazovkám. Hlavní postavou se zde ale stane Eddie Halstead (Theo James), syn anglického aristokrata, po němž zdědí nejenom jeho majetek, ale i část rozsáhlého drogového impéria. Z hlubin britského zločineckého podsvětí tak začnou vylézat jedinci, kteří budou chtít část Eddiho dědictví pro sebe. 

Eddie, který je rozhodnutý vyrvat svou rodinu ze spárů veškerých padouchů, se proto rozhodne, že veškeré zločince přechytračí v jejich vlastní hře. Když je ale vtažen do světa zločinu, začne si pomalu uvědomovat, že se mu v něm začíná líbit.

Z traileru vyloženě vyzařuje onen Ritchieho ikonický styl, který je přítomný i v jeho filmových titulech jako Sbal prachy a vypadni (1998), Podfu(c)k (2000) a RocknRolla (2008), se vší pravděpodobností se tak můžeme těšit na řádně dospěláckou krimi podívanou, která bude okořeněná černým humorem. Tak uvidíme, jak bude vypadat plnohodnotný trailer. 

Hlavním tvůrcem je sám Guy Ritchie, který i natočil první dvě z plánovaných osmi epizod. Na scénáři pracoval spolu s Matthewem Readem (Noční závod).

Dále se můžeme těšit na herce jako Kaya Scodelario, Vinnie Jones, Joely Richardson, Daniel Ings, Peter Serafinowicz a Guy Robbins.

Seriál bude na Netflixu premiérovat v březnu 2024.