Líbili se vám Gentlemani (2019) od Guye Ritchieho? A prahnete po další náloži? Pak pro vás máme skvělou zprávu, protože talentovaný britský režisér připravuje zbrusu nový a stejnojmenný seriál, který ze zmíněného filmu bude vycházet. Na Netflixu by se měl objevit někdy během příštího roku. Níže si tak můžete prohlédnout nadílku fotek, které odhalují hvězdné obsazení.

Jistě, možná může někoho zamrzet, že v seriálu už neuvidíme hvězdy jako Matthew McConaughey, Charlie Hunnam a Hugh Grant, nicméně tvůrci slibují, že seriál bude mít stejný styl a švih, který měla i filmová verze. Takováto nadílka fotek navíc může naznačovat, že první oficiální trailer je už za rohem. 

V hlavní roli se představí Theo James (Bílý lotos), který si zahraje Eddieho Hornimana, syna anglického aristokrata, po němž zdědí jeho velký majetek. A zároveň také část jeho drogového impéria. Z hlubin kriminálního britského podsvětí se proto začnou vynořovat síly, které si z Eddieho dědictví budou chtít něco málo ukousnout.

Eddie, rozhodnutý vyprostit svou rodinu z jejich spárů, se proto snaží veškeré gangstery přechytračit v jejich vlastní hře. Jak je však vtažen do nemilosrdného světa zločinu, začne pomalu zjišťovat, že se mu v něm docela líbí. 

Hlavním tvůrcem je samozřejmě Guy Ritchie, který i natočil první dvě z plánovaných osmi epizod. Na scénáři pracoval spolu s Matthewem Readem (Noční závod).

Dále se nám v seriálu představí herci jako Kaya Scodelario, Vinnie Jones, Joely Richardson, Daniel Ings, Giancarlo Esposito a Peter Serafinowicz. Tak doufejme, že seriál nebude svému povedenému filmovému protějšku dělat ostudu!

Jak již bylo řečeno, seriál by se měl na Netflixu objevit někdy během roku 2024.