Jste fanoušky surrealismu, magického realismu, psychologického hororu s dávkou humoru a nadpřirozených krimošek? Tak to byste si určitě neměli nechat ujít nadcházející seriál jménem Roar, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Feministický seriál plný černého humoru a náležité bizarnosti bude v každé své epizodě pojednávat o určitých útrapách, se kterými se ženy musí ve svých životech často vypořádávat. Ovšem žádnou čistě realistickou formu zde rozhodně nečekejte, Roar bude seriál v mnoha ohledech absurdní, přičemž bude kombinovat žánry krimi, fantasy, hororu, komedie a možná i sci-fi. Svým způsobem to vlastně bude taková jiná verze seriálu Černé zrcadlo, která místo před technologiemi bude varovat před nebezpečnými aspekty ženského života. 

Například jeden z příběhů sleduje ženu, která z jakéhosi důvodu pojídá fotografie. Další je zas o ženě, kterou její manžel doslova drží na polici jako svou trofej. Třetí epizoda bude pojednávat o ženě, která zmizí, protože lidé nebudou schopni slyšet žádná její slova. Nechybí samozřejmě ani příběh o indické ženě, která svého manžela hodlá vrátit zpět do obchodu. Však to znáte, normálka. Dále se můžeme těšit na ducha ženy, který začne vyšetřovat svou vlastní vraždu, pak na ženu, která se začne oblíkat jako muž, aby se mohla pomstít, následně na ženu, jež každý den na své kůži nachází tajemné kousance, a nakonec i na ženu, která se zamiluje do kachny. 

Showrunnerkou a hlavní scénáristkou se stala Liz Flahive, která je například jedna z tvůrkyň seriálů Sestřička Jackie a GLOW: Nádherné ženy wrestlingu. Celý seriál bude adaptací na knižní sérii povídek od autorky Cecilie Ahern, která bude zároveň jednou z hlavních producentek. V hlavních rolích se tak představí herečky jako Nicole Kidman, Cynthia Erivo, Issa Rae, Merritt Wever, Alison Brie, Betty GilpinMeera SyalFivel Stewart, Kara Hayward. Dále se v seriálu dočkáme herců jako Nick KrollJudy DavisAlfred MolinaDaniel Dae KimJake JohnsonJason MantzoukasChris LowellEgo NwodimGriffin MatthewsPeter FacinelliSimon BakerHugh DancyJillian BellBernard WhiteJustin Kirk.

Oficiální premiéra je stanovená na 15. 4. 2022.