Netflix nám na konci měsíce nadělí zbrusu nový seriál, který ponese název Keep Breathing. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Liv (Melissa Barrera), jejíž letadlo havaruje uprostřed kanadské divočiny. Široko daleko není po civilizaci ani památky, navíc její mobil přestal fungovat, tudíž je odkázána sama na sebe. Liv se tak bude muset snažit nejenom přežít v nehostinné krajině a najít z ní cestu pryč, ale zároveň i bojovat se svými vnitřními démony. Jak je z traileru patrné, Liv bude na její cestě doprovázet i přízrak jakéhosi muže z její minulosti, který bude slovy podpory rozhodně šetřit. V seriálu bychom se měli dočkat jak sekvencí z divočiny, tak i scén, které předcházely nešťastné havárii letadla. Podaří se nakonec mladé ženě najít cestu domů? 

O své roli se každopádně rozpovídala i herečka Melissa Barrera, která v rozhovoru pro EW sdělila následující:

,,Miluju sledovat silné ženy na plátně a v epicentru příběhu, ale také se mi líbí, že je tak zlomená. Cítí se opravdu ztracená a hledá odpovědi, protože je na životní křižovatce."

I přestože si herečka natáčení rozhodně užila, zároveň odhalila, že pro ni bylo velice vyčerpávající, plus i jednou z nejtěžších věcí, které kdy podstoupila. Však také není divu, mnohé kaskadérské kousky si totiž dělala sama. Zároveň je za ně ale vděčná, protože tak mohla lépe vypilovat svůj herecký výkon. 

Tvůrci a hlavními scenáristy jsou Brendan Gall a Martin Gelo, oba se například výrazně podíleli na tvorbě mysteriózního seriálu Mrtvý bod z roku 2015, jemuž Gelo dělal showrunnera. O režii jednotlivých epizod se postaraly Maggie Kiley a Rebecca Rodriguez. Dále se v seriálu dočkáme herců jako Florencia Lozano, Jeff Wilbusch, Getenesh Berhe, Michelle Choi-Lee a Austin Stowell.

Oficiální premiéra je stanovená na 28. 7. 2022.