Pod taktovkou Disney+ se za pár dní dočkáme komediálně-hororového seriálu, který ponese název Just Beyond. Bude se jednat adaptaci díla R.L. Stinea, scénáristy a romanopisce, který se především zaměřil na hororový žánr. Seriál se bude skládat z osmi samostatných a na sebe nenavazujících epizod, přičemž každá z nich bude vyprávět svůj vlastní vzrušující příběh, který bude plný jak humoru, tak i těch nejhorších nočních můr. 

Z traileru se divák dozví, že kromě našeho světa existuje ještě jeden, ve kterém se zhmotňují veškeré naše fantasie a obavy. To znamená, že v něm najedeme čarodějnice, duchy, paralelní universa, plus dokonce i nějaké ty mimozemšťany. Každá epizoda tak bude prozkoumávat odlišnou část tohoto neprobádaného světa. Hlavní hrdinové z jednotlivých epizod se tak budou muset postavit nejrůznějším hrůzám, které jim v některých případech půjdou i po krku. Celý seriál vychází z komiksů vydavatelského studia Boom!, pro které psal původní autor Stine. Ten bude mimo jiné jedním z výkonných producentů celého seriálu.

Showrunnerem celého seroše je Seth Grahame-Smith, spisovatel a scénárista, který již má s hororovým a komediálním žánrem řadu zkušeností. Podílel se například na scénáři k filmu Tima Burtona Temné stíny, plus zároveň si i napsal filmovou adaptaci ke své vlastní knižní předloze s názvem Abraham Lincoln: Lovec upírů. V seriálu se dočkáme jmen jako Gabriel BatemanCedric JoeNasim PedradRiki LindhomeGabriel BatemanHenry ThomasRachel Marsh a mnohých dalších. Na Disney+ seriál dorazí 13. 10. 2021.