Cítíte se osaměle? Toužíte po tom interagovat s jinými lidmi, ale jste příliš líní odejít z domu? Inu, ideální lék nabídne nadcházející komedie jménem Self Reliance, ve kterém se v hlavní roli objeví Jake Johnson (Jurský svět). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hlavním hrdinou se stává Tommy Walcott, chlapík, který vede relativně normální život. Jednoho dne ale narazí na Andyho Samberga (hrajícího sám sebe), který mu nabídne účast v unikátní televizní soutěži z dark webu. Cíl soutěže je jasný. Přežít celý jeden měsíc, během kterého budou Tommyho lovit zabijáci. Pokud se mu to povede, vyhraje milion dolarů. Ovšem zabijáci na Tommyho zaútočí pouze ve chvíli, kdy bude úplně sám. Pokud tedy chce přežít a vyhrát, bude muset celý měsíc být neustále ve společnosti někoho dalšího. Ať už to bude kdokoliv. To s sebou ale samozřejmě přinese určité komplikace. 

Jake Johnson se kromě hlavní role chopil také otěží režiséra a scenáristy, jedná se tak o jeho celovečerní debut.

Dále se ve snímku objeví herci jako Anna Kendrick, Natalie Morales, Christopher Lloyd, Emily Hampshire, Wayne Brady, Mary Holland, Boban Marjanović, GaTa, Bjorn Johnson a John Hans Tester.

Premiéra na Hulu je stanovená na 12. 1. 2024, u nás by tudíž mohl film nabídnout Disney+.