Co náš čeká po smrti? Reinkarnace? Věčný blahobyt v ráji, případně smažení v pekle? Nebo snad absolutně nic? Toť otázka za všechny prachy, ovšem s definitivní odpovědí přišla věda v nadcházejícím snímku Next Exit, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se bude odehrávat v blízké budoucnosti, ve které významná vědkyně a doktorka (Karen Gillan) potvrdí, že skutečně existuje posmrtný život. S její pomocí tak mohou lidé po smrti vstoupit do zcela nové říše, kde mohou najít rozhřešení a shledat se se svými milovanými. Za doktorkou se tak následně vydají Rose (Katie Parker) a Teddy (Rahul Kohli), dva lidé, kteří se sice navzájem neznají, ale oba dva mají stejný cíl. Smrt. 

Oba totiž také skrývají temná tajemství, což je i důvod, proč chtějí svůj život ukončit, aby se s nimi mohli vypořádat až po smrti. Zatímco Rose pronásleduje jakýsi přízrak, Teddy je zas nucen čelit své minulosti. I když se ale oba dva navzájem zprvu moc nemusí, postupem času si k sobě začnou nacházet cestu. A jelikož už brzy tento svět (a život) opustí, rozhodnou se spolu zkoušet i věci, na které by si za normálních okolností nikdy netroufli.

Jak se ale den jejich odchodu pomalu blíží, Rose a Teddy si začnou pokládat otázku, zda jim ono předčasné skonání nakonec neuškodí. Ale příslib úlevy v posmrtném životě je i tak velice lákavý. 

Bude se jednat o celovečerní režisérský a scenáristický debut producentky Mali Elfman, tak doufejme, že její první pořádné dílo dopadne na jedničku. Dále se ve snímku představí herci jako Michael May, Jim Ortlieb, Tongayi Chirisa, Tim Griffin, Lisa K. Wyatt, Diva Zappa, John Bishop a Nico Evers-Swindell.

Oficiální premiéra je stanovená na 4. 11. 2022.