Nad obsazením v připravovaném MCU rebootu Fantastické čtyřky stále visí jeden obrovitánský otazník. Ještě před necelým měsícem to vypadalo, že roli Reeda Richardse, který je pod svým superhrdinským jménem znám jako Mr. Fantastic, by mohl získat Adam Driver.

Ovšem podle Lizzie Hill, šéfredaktorky serveru The Cosmic Circus, se zdá, že mezi přední kandidáty už patří také britský herec Dev Patel. Podle ní má být navíc Patel top uchazečem, přičemž by měl mít momentálně největší šance na to, že mu role skutečně padne k nohám. Kariéru tohoto mladého herce nakopl oscarový snímek Milionář z chatrče z roku 2008 od Dannyho Boylea, kde ztvárnil hlavní roli. Následně se také objevil ve filmech jako Chappie (2015), Lion (2016), za který byl navíc nominován na zlatou sošku Akademie, a Zelený rytíř (2021). 

Stále se však jedná o pouhé zvěsti, tudíž ještě není nic stoprocentně jisté. Kromě výše zmíněného Drivera se také v minulosti šuškalo o tom, že novým Reedem Richardsem by se mohl stát Diego Luna, který nedávno zazářil ve vynikajícím Star Wars seriálu Andor. Mnozí fanoušci by v roli taktéž velice rádi opět viděli Johna Krasinskiho, který jistou verzi setsakramentsky pružného vědce ztvárnil v marvelovce Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Ale zatím se zdá, že Marvel si spíše vybere zcela jiného herce.

Pokud bychom se podívali na zbytek superhrdinské čtveřice, tak do role Johnnyho Storma (Human Torch) byl zas zvažován Austin Butler, který minulý rok zabodoval se svým ztvárněním Elvise ve stejnojmenném filmu od Baze Luhrmanna. A přední favoritkou pro roli Sue Storm alias Invisible Woman zas dlouhou dobu byla Jodie Comer. Definitivní odpovědi jsou ale stále ještě ve hvězdách, doufejme tedy, že Marvel konečně oficiálně oznámí nějaká jména během následujících měsíců. 

O scénář k MCU rebootu Fantastické čtyřky se stará duo Jeff Kaplan a Ian Springer. I nadále se také počítá s tím, že režie se ujme Matt Shakman, jeden z tvůrců marvelovského seriálu WandaVision, který kvůli filmu odstoupil z výroby Star Treku 4.

Zcela původně měl reboot natočit Jon Watts, který je tvůrcem spider-manovské MCU trilogie s Tomem Hollandem. Kvůli kreativním neshodám s Marvelem ale následně celý projekt opustil.

Oficiální premiéra je stanovená na 14. 2. 2025.