Oficiální produkce desátého dílu Rychle a zběsile, který ponese název Fast X, začala asi před dvěma týdny, nicméně už nyní celé natáčení narazilo na závažnou komplikaci. Film totiž ztratil svého režiséra Justina Lina, který oznámil, že dává své režisérské pozici sbohem. Minulý týden tak tvůrci prostřednictvím Twitteru oznámili jeho odchod. Za oficiální důvod jsou považovány „kreativní neshody“, nicméně mnoho fanoušků se domnívá, že za tím stojí problémy při práci s Vinem Dieselem. Hned proto vyvstala otázka, kdo by ho mohl nahradit. A jak se zdá, největší šance má momentálně francouzský filmař Louis Leterrier. Ten byl také první volbou studia Universal. Filmař však zatím se studiem stále pouze jedná, ovšem je zatím nejpravděpodobnější, že úloha režiséra připadne právě jemu.

Mezi Leterrierovy počáteční projekty patří první dva díly akční filmové série Kurýr, ve které ztvárnil hlavní roli Jason Statham. Tudíž nějakou tu zkušenost s onou vyšperkovanou cool akcí už režisér má. V roce 2008 také natočil Neuvěřitelného Hulka, jeden z prvních MCU snímků vůbec. A pokud bychom se podívali do minulého desetiletí, tak slavný režisér je taktéž zodpovědný například za remake Souboje titánů, dále za nápaditý snímek Podfukáři (Now You See Me) a za dobrodružnou komedii Grimsby. Za několik dní také na Netflixu vyjde jeho nejnovější film jménem Zase nepoužitelní, který natočil ve své rodné Francii. 

Fast X by měl vyjít 18. 5. 2023, nicméně s odchodem Justina Lina je otázkou, zda nakonec nedojde k odkladu premiéry. Universal ale věří, že k ničemu takovému by dojít nemělo. Snímek by měl být posledním dílem série, který celou filmovou sérii jednou provždy uzavře, ale to se ještě uvidí. Dočkáme se v něm každopádně herců jako Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster a Sung Kang.