Mezi poslední filmy režiséra Shawna Levyho patří tituly jako Free Guy (2021), Projekt Adam (2022) a samozřejmě Deadpool 3, jehož produkce se po konci stávky herců opět rozběhla. Ve všech zmíněných filmech se v hlavní roli objevil Ryan Reynolds, kterému evidentně práce s kanadským filmařem vyhovuje. A vypadá to, že obě dvě hvězdy v budoucnu spoj síly pro další projekt.

Tím se stane jakási lupičská komedie, která nás vezme na cestu kolem celého světa. Přesné informace o ději zatím nejsou k dispozici, ale podle všeho bychom se měli dočkat filmu ve stylu Dannyho parťáků. Znamená to tedy, že Reynolds sestaví vlastní tým profesionálních zlodějíčků, se kterými s náležitým stylem vykrade kasino? To se holt necháme překvapit.

O práva na film se v posledních dnech přetahovalo hned několik velkých společností, nakonec z toho ale vyšel vítězně Netflix, který minulý rok už uvedl Levyho zmíněnou akční sci-fi Projekt Adam.

O scénář by se měla postarat Dana Fox, jejíž filmografie se skládá ze samých komedií. Napsala tak známé tituly jako Mejdan v Las Vegas (2008), Jak přežít single (2016) a No není to romantika? (2019). Podílela se také na psaní scénáře ke Cruelle (2021) a Ztracenému městu (2022). Námět údajně vymyslela spolu se Simonem Kinbergem, producentem, který dohlížel na výrobu nejenom hraných X-Menů, ale také všech Deadpoolů. Snímek poté představili Reynoldsovi, který o něj měl zájem. 

Zatím není známo, kdy přesně se snímku na Netflixu dočkáme, ale brzy to se vší pravděpodobností nebude.

Reynolds je v Hollywoodu velice žádaným hercem, nejprve musí dotočit třetího Deadpoola, přičemž poté na něj čeká ještě například dobrodružný film Mayday od režisérů fantasy Dungeons & Dragons: Čest zlodějů, zapomenout nesmíme ani na akční komedii Calamity Hustle, kde si zahraje po boku Channinga Tatuma.