Před několika dny jsme se dozvěděli, že chystaný horor The Exorcism, ve kterém se v hlavní roli ukáže Russell Crowe (Papežův vymítač), vydá studio Vertical krátce po začátku června. A nyní zde máme i první oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jak už nějaký čas víme, příběh se zaměří na na Anthonyho Millera (Crowe), s problémy se potýkajícího herce, se kterým se začne dít něco zlého během natáčení hororového filmu. Jeho dcera (Ryan Simpkins) pak začne přemítat, zda se její otec náhodou znovu nepotýká se závislostí. Jak nám ale trailer dokáže, ve hře místo toho budou ďábelské mocnosti.

Snímek bohužel vypadá jako další nemastný neslaný film o exorcismu, který zřejmě neutáhne ani hercovo charisma, ale uvidíme. Zajímavé je každopádně to, že režisér Joshua John Miller je synem herce Jasona Millera, který si zahrál mladšího kněze v původním Vymítači ďábla (1973) od Williama Friedkina. 

Joshua John Miller se postaral jak o režii, tak i o scénář, na němž ještě pracoval M.A. Fortin. Oba dva filmaři jsou tvůrci seriálu Královna jihu (2016).

Dále se ve snímku objeví herci jako Sam Worthington, Samantha Mathis, Jimmi Simpson, Adam Goldberg, David Hyde Pierce, Chloe Bailey, Chandler Lane a Adrian Pasdar.

V amerických kinech od 7. 6. 2024, na oznámení o české premiéře čekáme.