Už příští týden se v amerických kinech objeví zbrusu nový a hvězdně obsazený akčňák jménem Land of Bad, na němž se jako jeden z producentů podílel i Petr Jákl (Jan Žižka). A nyní se studio The Avenue Film pochlubilo red band trailerem, na který se můžete podívat výše.

Těšit se tak můžeme na příběh o tajné operaci speciální jednotky Delta Force na jihu Filipín, kterému zajišťuje podporu zkušený Reaper (Russell Crowe), americký operátor válečných dronů. K pozemnímu týmu patří i nováček Kinney (Liam Hemsworth), na něhož čeká řádně náročná zkouška. Když se mise šeredně pokazí a Kinney se ocitne sám hluboko na nepřátelském území, Reaper bude mít jen 48 hodin na to, aby misi, z níž se rázem stane záchranná operace dokončil. Film asi nebude žádné veledílo, ale i tak by se mohlo jednat o vcelku zábavnou akční podívanou, která je ideální na sobotní večer. 

O scénář a režii se postaral William Eubank, který je zodpovědný za snímky jako Signál do neznáma (2014), Pod vodou (2020) a Paranormal Activity: Next of Kin (2021). Na scénáři spolu s ním pracoval také David Frigerio (Crypto).

Dále se ve snímku objeví herci jako Luke Hemsworth, Milo Ventimiglia, Ricky Whittle, Daniel MacPherson a Robert Rabiah.

Do amerických kin film dorazí 16. 2. 2024, o české premiéře zatím informace nemáme.