O animované adaptaci bestselleru Robot v divočině (The Wild Robot), který napsal Peter Brown, víme už nějaký pátek. A nyní se s námi studio DreamWorks podělilo o první oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Snímek si posvítí na dobrodružnou cestu robotí jednotky ROZZUM 7134, zkráceně „Roz“, která ztroskotá na lidmi neobydleném ostrově. Roz se tak rázem musí naučit, jak na tomto novém, tajemném a podivuhodném místě přežít. V rámci toho se začne sbližovat se všemi zvířaty na ostrově, dokonce se stane i novým rodičem osiřelého housátka. Těšit se údajně můžeme na silný příběh o sebepoznání a napínavé zkoumaní pojítka mezi technologií a přírodou, stejně tak se film bude hodně točit kolem otázky, co vlastně znamená být skutečně naživu. 

O scénář a režii se postaral Chris Sanders, který spolu s Deanem DeBloisem natočil slavné tituly jako Lilo & Stitch (2002) a Jak vycvičit draka (2010).

Ve snímku uslyšíme hlasy herců jako Lupita Nyong'o, Pedro Pascal, Stephanie Hsu, Mark Hamill, Catherine O'Hara, Bill Nighy, Ving Rhames, Matt Berry a Kit Connor.

Do našich se snímek podívá 26. 9. 2024.