Už jsme zde jeden trailer na druhou sérii Doom Patrol měli. Soustředil se spíše na vyjmenovávání starých postav a byl takový nemastný, neslaný. Přesně jak to psal Honzas v reakci na předchozí trailer. Téměř se zdá, jako by si jeho článek v HBO přečetli a připravili nám nový rozšířený trailer. Ten je ve skutečnosti jen o jednu vteřinu delší, ale zato je většina záběrů úplně nových a určitě mnohem zajímavějších.

Přečtěte si také: Trailer na druhou sérii Doom Patrol není tak bláznivý, jak by člověk čekal

Seriál si ničím nezavdá se svojí předlohou. Nebojí se totiž z komiksové série načerpat ty dobré nápady a pořádně se tak vyřádit. A že je jich je tam hodně když se na komiksu podílel i komiksový scénárista Grant Morrison, známý fanouškům DC i Marvelu.

Chcete jeptišky s motorovou pilou? Nebo třeba pořádnou party superhrdinů? Není problém. Seriál vám splní přání, o kterých jste ani nevěděli, že je máte. Ale máme zde i tradiční motivy, jako je rozvíjení „super“ schopností, nebo záchrana světa. V podání našich nekompetentních protagonistů však nikdy nebude nic úplně konvenční.

Na seriál se můžeme těšit již tento čtvrtek 25. června na streamovací platformě HBO. Doufám, že si tuhle jízdu užiji stejně, jako tu předchozí.