DC seriál Doom Patrol už krátce po vydání první epizody mezi fanoušky tohoto komiksového giganta vyvolal rozruch a mnozí si jej okamžitě oblíbili. Mnozí nejen v řadách běžných diváků, ale i novinářů a kritiků. Prapodivný mix až překvapivě lidského dramatu s naprosto neuvěřitelné bizarní satirou, ve které nechyběl doslova ansámbl těch nejprapodivnějších postav - jako například ulice Dannyho nebo švába Ezekiela - si oblíbil snad kde kdo.

Přečtěte si také: Druhá řada seriálu Doom Patrol na HBO Max v den spuštění služby

Oznámení druhé série, které přišlo ještě před premiérou prvního dílu, tak ve finále nikoho nepřekvapilo a 25. 6. konečně uvidíme, jak pokračuje příběh našich… „hrdinů”. Ačkoli je ale vydání jenom dva týdny daleko, oficiální trailer pro druhou sérii se k nám dostal až nyní.

A ten je ve finále vlastně docela překvapivě umírněný. Znovu představuje naší ústřední skupinu postav - tedy Cliffa (Robotman), Larryho (Negative Man), Ritu Farr (Elasti-Woman), Vica (Cyborga), Jane (Crazy Jane) a Chiefa - ale především pak nově příchozí postavu v podobě Dorothy Spinner, která by měla po Mr. Nobodym převzít žezlo coby „ústřední postavy” následujících devíti epizod. Její schopnosti jsou totiž nevyzpytatelné a mohl by kvůli ní nadejít konec světa.