Krátce po novém roce na službu Amazon Prime Video dorazí zbrusu nová akční komedie jménem Role Play, ve které se v hlavní roli objeví Kaley Cuoco, hvězda z legendárního seriálu Teorie velkého třesku (2007). Venku máme už i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních hrdinek příběhu se stává Emma Brackett (Cuoco), na první pohled zcela normální mladá žena, která žije se svým manželem Davidem (David Oyelowo) a dvěma dětmi na předměstí New Jersey. David ale neví, že jeho žena rozhodně není žádná křehká květinka, která by neublížila ani mouše. Ve skutečnosti se totiž jedná o profesionální vražedkyni. Jednoho dne se Emma a David rozhodnou své manželství okořenit menší hrou v luxusním baru, během níž začnou předstírat, že se vůbec neznají. 

Naneštěstí se ale v onom baru nachází i tajemný cizinec jménem Bob Kellerman (Bill Nighy), který zná Emmino tajemství. To je následně brzy nato odhaleno, přičemž v patách tak má rázem nejenom zlovolné a nelítostné zločince, ale i ochránce zákona, včetně vyšetřovatelky Gwen Carver (Connie Nielsen).

Davida ono odhalení samozřejmě náležitě šokuje, i tak je ale odhodlán zachránit nejenom svou ženu, ale i jejich manželství. Samozřejmě za to může zaplatit životem, ale co by to bylo za život, kdyby v něm chyběl nějaký ten risk. 

O režii se postaral Thomas Vincent, který točil pro seriály jako Versailles (2015) a Bodyguard (2018). Scénář zpracovali Andrew Baldwin (Invaze) a Seth W. Owen (Morgan).

Dále se ve snímku objeví herci jako Sonita Henry, Rudi Dharmalingam, Simon Delaney, Stephanie Levi-John, Viktoria Ngotsé, Steffen Jung, Jonathan Failla, Moritz Berg, Cornell Adams a Angus McGruther

Na službě Amazon Prime Video bude snímek premiérovat 12. 1. 2024.