Spolu s akční jízdou Boy Kills World zamíří za pár dní do kin sportovní drama Rivalové (Challengers). Od MGM zde proto máme finální trailer, který se především chlubí pozitivními reakcemi od novinářů a kritiků, kteří již měli možnost snímek zhlédnout. Těšit se každopádně můžete i na recenzi od Nerdfixu! Na zmíněný trailer se můžete podívat výše.

Hlavní hvězdou celého filmu se stane Zendaya, která si zahraje bývalou tenisovou šampionku a ráznou trenérku Tashi Duncan. Ta je provdaná za Arta (Mike Faist), který se zřejmě nachází těsně před koncem své tenisové kariéry, protože v poslední době prohrává jeden zápas za druhým. Tashi však má strategii na manželovo vykoupení, to ale nabere překvapivý směr poté, co na scénu přijde tenista Patrick (Josh O'Connor), její ex-přítel a bývalý nejlepší kamarád Arta. Když se pak tato trojce opět dá dohromady, čímž znovu vyplavou na povrch vzpomínky na společné zážitky z minulosti, napětí začne postupně narůstat. Tashi si proto bude muset položit otázku, co všechno by ji mohla výhra vlastně stát.

Snímek zatím skutečně má především pozitivní reakce, což není moc překvapivé, protože režisér Luca Guadagnino je zkrátka a dobře velice schopný filmař. Však se podívejte na jeho skvost Dej mi své jméno (2017)! 

Mezi jeho další filmy patří ještě Oslněni sluncem (2015), Suspiria (2018) a Do morku kostí (2022). Scénář k Rivalům sepsal Justin Kuritzkes, pro něhož je snímek celovečerním debutem.

Dále se mají ve snímku objevit herci jako Jake Jensen, Faith Fay, A.J. Lister, Scottie DiGiacomo, Sid Jarvis, Charles Massey, Keanu Ham a Andre Gadbois.

Do našich kin film dorazí 25. 4. 2024.